Često postavljana pitanja

1. Poreklo djelova?

Djelovi koje imamo u ponudi dolaze iz preko 30 zemalja svjeta. U ponudi imamo kopije djelova koji su vjerni originalu, kao i originalne zamjenske djelove.

2. Kako se uklapaju rezervni djelovi za automobile?

U dugogodišnjem radu sa ovom vrstom zamjenskih rezervnih djelova za automobile, primjetili smo da je sem kvaliteta zahtevanog djela koji se proizvodi u najvećim fabrikama ove vrste u svjetu, veoma bitno i ko ih ugrađuje na Vaš auto. Isti kvalitet i isti djelovi se prodaju kako kod nas, tako i u svim zemljama EU, i u ostatku svjeta. Višegodišnja prodaja rezervnih djelova sa vrlo malim procentom reklamacije je najbolja garancija kvaliteta, a Vi izaberite majstora.

3. Da li kod Vas mogu da nabavim i druge delove osim karoserijskih?

Ukoliko Vam trebaju drugi rezervni djelovi sem karoserijskih ili djelovi koje ne možete da pronađete na web shop-u, pozovite nas telefonom, ili nam pošaljite mail sa popunjenim podacima vozila i neko od naših ljubaznih komercijalista sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji auto djelova će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Napominjemo da, sem karoserijskih elemenata, u ponudi imamo i preko 10 miliona rezervnih djelova za automobile, motocikle I teretni program, sa različtim rokom isporuke.

4. Kako da znam koji hladnjak mi je potreban za moj auto (bilo klime, vode ili interkuler)?

Ako nijeste sigurni koji hladnjak Vam je potreban za auto, pozovite nas i mi ćemo Vam riješiti dilemu u najkraćem roku, odnosno dobićete tačnu informaciju sa cijenom i svim drugim detaljima.

5. Kako da znam da li mi treba lijeva ili desna strana (far, retrovizor, migavac, rešetka itd.)?

Stranu Vašeg vozila određujete u odnosu na položaj vozača, tj. sa mjesta na kojem sedi vozač/suvozač.

6. Kada mi stiže poručena roba?

Proizvode koje poručite do Petka do 14 časova, stižu na Vašu adresu (koju ste ostavili u formi za poručivanje zajedno sa kontakt brojem telefona) pocevsi od prvog sledeceg Ponedjeljka kurirskom službom. Kad Vam pošaljemo robu bićete obavješteni sms-om. Više informacija o transportu saznajte klikom ovde


*Napomena: ukoliko neki deo nemamo na lageru, pa moramo da ga uvezemo za Vas (obavezno u prethodnom dogovoru sa Vama) tada je plaćanje 50% avansno I 50% prije slanja na vašu adresu. U ovom slučaju, rokovi isporuke zavise od dobavljača I zemlje u kojoj se on nalazi (naravno, bićete obavješteni o roku prije uplate).

7. Kako i kome plaćam?

Plaćanje poručenih proizvoda se vrši na tri načina:


1. Pouzećem – plaćate kuriru kurirske službe po isporučenoj i provjerenoj robi (da li je stigla neoštećena).
2. E-bankingom na račun firme prije slanja robe. Roba se šalje po uplati (novac na ž.r. firme).
3. Platnim karticama - u procesu, trenutno nije dostupna opcija


*Napomena: ukoliko neki deo nemamo na lageru, pa moramo da ga uvezemo za Vas (obavezno u prethodnom dogovoru sa Vama) tada je plaćanje 50% avansno I 50% prije slanja na vašu adresu. U ovom slučaju, rokovi isporuke zavise od dobavljača i zemlje u kojoj se on nalazi (naravno, bićete obavješteni o roku prije uplate).

8. Kako da ostvarim dodatni popust ukoliko sam profesionalac (auto limar, serviser, autoplac, itd.)?

Ako se bavite ugradnjom i prodajom rezervnih djelova ili ste vlasnik auto-placa, potreba za rezervnim auto djelovima je veća nego krajnjem kupcu (redovno kupujete kod nas), javite se na neki od naših telefona za dalje informacije.

9. Kako bih mogao da reklamiram svoj auto servis, auto-plac, auto otpad itd., na Vašem sajtu?

U slučaju da želite da se reklamirate na našem sajtu (automatski dobijate popust), pozovite na neki od naših brojeva telefona I dobićete sva detaljna objašnjenja.

10. Koliko je trajanje garancije za kupljeni proizvod?

Za sve proizvode koje ste kupili na našem web shop-u garancija je prema deklaraciji proizvođača odnosno kao što je propisano zakonom.

11. Šta se dešava u slučaju da mi je stigao pogrešan rezervni deo?

U situaciji kada ste dobili pogrešan rezervni deo, tj. kada je deo koji ste dobili neodgovarajući za Vaš auto (pogrešno isporučio proizvođač ili greška našeg magacina), mi snosimo troškove poštarine za povrat robe.


Ukoliko ste Vi pogriješili pri poručivanju, tada Vi snosite troškove povraća robe, a mi Vam šaljemo odgovarajući deo (po prijemu neodgovarajućeg).


Najvažnije je da zajednički riješimo svaki problem na obostrano zadovoljstvo, ljudi smo – svi grešimo!

Samo za Vas na teritoriji Crne Gore

 

ODLIČNE CIJENE SA ISPORUKOM SVAKOG UTORKA

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€ BESPLATNA DOSTAVA

 

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA

 

SPECIJALNI POPUSTI

ZA PRODAVNICE I SERVISE

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€

BESPLATNA DOSTAVA