Politika privatnosti

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/klijentima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci kao što je npr. e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim novostima i obaveštenjima. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške poruke u kojima ćemo ih uglavnom obaveštavati o pogodnostima kupovine, akcijama i novostima.


Podaci koji se prikupljaju u gore naznačene svrhe su:


Za fizička lica:


Ime, prezime, adresa, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese Kupca), broj mobilnog telefona, e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.


Za pravna lica:


Pun naziv pravnog lica, PIB, matični broj, adresa sedišta pravnog lica, ime i prezime kontakt osobe ispred pravnog lica, telefon kontakt osobe, email kontakt osobe, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese sedišta) i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu.


Prilikom registracije, Vaše korisničko ime (username) je Vaša e-mail adresa koju ste uneli, a lozinku (password) unosite sami i njih ćete koristiti za logovanje na našem sajtu.


Ukoliko koristite Web prodavnicu kao registrovani korisnik, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu.


Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste činiti dostupnim trećim licima.


Način korišćenja informacija


Interno koristimo podatke o našim korisnicima, da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj, ponudu i usluge. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja Vaših, ali i zajedničkih interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz Vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.


Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.


Obevezujemo se da nećemo svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnh lica (u skladu sa zakonskim zahtevima), te ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naše baze podataka. Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama ispod 18 godina.


Pregled i promene Vaših ličnih informacija


Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu i lozinku.


Saglasnost i promene uslova


Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani, kao i stranicama: Uslovi korišćenja i Informacije o dostavi.


Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovim stranama.


Istorija kupovine


Za registrovane kupce omogućili smo pregled istorije podataka o porudžbinama, što podrazumeva da preko svog korisničkog naloga u svakom trenutku možete ostvariti uvid u svoje, već realizovane porudžbine.


Kontaktirajte nas


Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati klikom ovde

Samo za Vas na teritoriji Crne Gore

 

ODLIČNE CIJENE SA ISPORUKOM SVAKOG PONEĐELJKA

 

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA

 

SPECIJALNI POPUSTI

ZA PRODAVNICE I SERVISE