UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

Alfa Romeo - Rezervni delovi

Alfa Romeo - Rezervni  delovi

ALFA ROMEO

Alfa Romeo – rezervni delovi


U našoj ponudi možete pronaći rezervne delove za sve modele Alfa Romeo automobila po najpovoljnijim cenama u Srbiji.


Alfa Romeo – o automobilima


Anonima Lombarda Fabbrica Automobili (A.L.F.A.) je osnovana 24. Juna 1910 godine u Milanu. Već pet godina kasnije kompanija menja naziv u Alfa Romeo kada ju je preuzeo Nikola Romeo. Prvi ikada stvoren model je bio 24 HP. Od tada Alfa Romeo predstavlja dizajn i strast prema automobilima, to je više od mehaničkih komponenti, Alfa Romeo u svoje modele ugrađuje emociju.


Još od svog osnivanja Alfa Romeo se takmičio na trkama i ostavio ne izbrisiv trag u istoriji automobilizma.
Već više od jednog veka Alfa Romeo se razvija i izbacuje nove modele, koji su više od mašine koji teže perfekciji. Sada već legendarni modeli na koje je su proizvođači Alfa Romea ponosni su Giulietta, Giulia, Spider Duetto i drugi.


Alfa Romeo - delovi


Alfa Romeo inženjeri su osmislili inovativnu RWD platformu sa idealnom distribucijom težine 50/50 na prednjoj i zadnjoj strani, skovanu od legure ultralakih materijala i projektovanu tako da podupire različite kategorije vozila.


Srce Alfe predstavlja motor koji je danas najsavremenija tehnologija pogonskog sklopa ovog brenda vrhunski 2.9ℓ V6 90° bi-turbo 510hp motor, u celosti napravljen od aluminijuma. Uprkos svojim senzacionalnih vrednostima snage i obrtnog momenta, ovaj V6 motor je izuzetno efikasan zahvaljujući ekskluzivnom sistemu deaktivacije elektronskih cilindara.
Alfa Romeo modele čini i moderan elektrosnki sistem, putem kojih se kontroliše stabilnost, broj obrtaja, kočioni sistem sa ciljem dobijanja najboljih dinamičkih performansi.


Jedinstvena šema suspencizije dopušta vozaču da upravlja brzo i precizno i daje mu nepogrešiv i nezaboravan osećaj vožnje.

Alfa Romeo - Rezervni delovi

Samo za Vas na teritoriji Crne Gore

 

ODLIČNE CIJENE SA ISPORUKOM SVAKOG UTORKA

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€ BESPLATNA DOSTAVA

 

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA

 

SPECIJALNI POPUSTI

ZA PRODAVNICE I SERVISE

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€

BESPLATNA DOSTAVA

BMW 3 Series Touring