UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

BMW – rezervni auto delovi

BMW – rezervni auto delovi

BMW

BMW – auto delovi za vaš automobil


Nudimo vam rezervne delove za sve modele BMW automobila. Pronađite model svog automobila u listi modela i brzo i lako naručite rezervni deo koji vam je potreban.

 

O BMW kompaniji


BMW AG (Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft) je multinacionalna automobilska kompanija koja proizvodi automobile, motocikle i avio-motore.


Kompanija je osnovana 1916. godine. U njenom vlasništvu su i brendovi Mini i Rolls-Roys Motor Cars. Takođe proizvodi i motocikle MBW Motorrad i HUSKVARNA.


Glavni moto BMW kompanije je „The Ultimate Driving Machine“ što kompanija godinama opravdava korišćenjem inovativnih tehnologija u proizvodnji novih luksuznih modela automobila.


Prvih godina poslovanja primarna delatnost BMW kompanije bilo je sklapanje V12 avionskih motora. Iz tog razloga, logo kompanije je osmišljen kao krug plavo-bele boje koji predstavlja okretanje belih avionskih elisa na plavom nebu.

 

BMW – rezervni auto delovi


Kada je reč o ekskluzivnim i luksuznim automobilima, BMW se nalazi na vodećem mestu. Svaki njegov deo pažljivo je osmišljen i kvalitetno proizveden u nekoj od brojnih fabrika širom sveta.


Kod nas možete pronaći kvalitetne rezervne delove koji odgovaraju vašem modelu. Budite sigurni da ste izabrali najbolje.

BMW – rezervni auto delovi

Samo za Vas na teritoriji Crne Gore

 

ODLIČNE CIJENE SA ISPORUKOM SVAKOG UTORKA

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€ BESPLATNA DOSTAVA

 

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA

 

SPECIJALNI POPUSTI

ZA PRODAVNICE I SERVISE

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€

BESPLATNA DOSTAVA

BMW 3 Series Touring