UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

Chrysler – rezervni auto delovi

Chrysler – rezervni auto delovi

CHRYSLER

Chrysler – rezervni auto delovi


Najpovoljnije cene rezervnih delova za vaše Chrysler vozilo. Najveći izbor svih rezervnih delova za vaš automobil.

 

Chrysler istorija


Godinu dana pre osnivanja sopstvene kompanije, 1924. godine, Valter Krajsler je kreirao svoj prvi automobil pod nazivom Chrysler Six koji je imao motor sa šest cilindara. Kako je ovaj model bio opremljen velikim brojem funkcija koje do tada nisu postojale u auto-industriji, postigao je veliki uspeh na sajmu automobila u Njujorku.


Nakon samo 5 godina od osnivanja, kompanija Chrylser je mogla da se pohvali merljivim uspehom jer je dospela na drugo mesto po ukupnoj prodaji vozila u SAD.


Kroz godine poslovanja, kompanija Chrysler je sklapala brojna partnerstva sa drugim proizvođačima automobila. Od 2009. godine sarađuje sa Fijatom, a 2014. prelazi u njegovo vlasništvo.

 

Auto delovi Chrysler vozila


Sredinom pedesetih godina prošlog veka, Chrysler počinje sa proizvodnjom vozila koja poseduju hemisferične V8 motore koje karakteriše manji gubitak toplote, bolje sagorevanje i veća kompresija i stvara se više konjskih snaga. U saradnji sa kompanijom Philco uvodi radio uređaje u automobile.


Ukoliko tražite kvalitetan rezervni deo za vaš Chrysler automobil, na pravom ste mestu. Nudimo širok asortiman rezervnih delova za mnogobrojne modele Chrysler vozila.

Chrysler – rezervni auto delovi

Samo za Vas na teritoriji Crne Gore

 

ODLIČNE CIJENE SA ISPORUKOM SVAKOG UTORKA

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€ BESPLATNA DOSTAVA

 

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA

 

SPECIJALNI POPUSTI

ZA PRODAVNICE I SERVISE

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€

BESPLATNA DOSTAVA

BMW 3 Series Touring