UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

Rezervni auto delovi za Citroen automobile

Rezervni auto delovi za Citroen automobile

CITROEN

Rezervni auto delovi za Citroen automobile


Naša ponuda obuhvata veliki broj rezervnih delova za Citroen automobile. Pronađite svoj model u listi i brzo i lako dođite do dela za svoj auto.

 

Nastanak Citroen kompanije


Citroen je auto kompanija koju je osnovao francuz Andre Sitroen 1919. godine. Članica je PSA grupe sa sedištem u Parizu.


Pronašavši inspiraciju u uspesima Henrija Forda, Sitroen kreira fabriku za proizvodnju automobila. Time stvara prvu fabriku van granica SAD koja poseduje masovnu proizvodnju automobila. Prvi automobili koji su izašli iz fabrike su bila mala, jeftina vozila dostupna širokoj javnosti.

 

Tipovi Citroen vozila


Prvi Citroen automobil bio je tip A, sa četvorocilindričnim motorom od 1326 kubika koji je mogao da razvije brzinu do 65km/h. Specifičnost ovog modela bila je u mogućnosti izbora tipova karoserije i rezervnih točkova, te je sve osim šasije i motora bilo rađeno po meri. Nakon samo 6 meseci od proizvodnje prvog Citroen tip A automobila, prodato je čak 2500 vozila.


Naredni model bio je tip C, a za njim su sledili napredniji modeli poput B12 i B14, a krajem 20-ih godina i C4 i C6.


Iako prilično konzervativnog izgleda i performansi za to doba, prodaja Citroen vozila je bila značajno visoka zbog masovne proizvodnje i dostupnosti.


Citroen – rezervni auto delovi


Od nastanka do danas, Citroen predstavlja pouzdanog i pristupačnog saveznika na putu. Iz tog razloga, rezervni delovi za sva njegova vozila su u velikoj meri takođe pristupačna.


Sve rezervne delove koji su vam potrebni možete pronaći kod nas. Lako i jednostavno, naručite rezervni deo za vaše Citroen vozilo.

Rezervni auto delovi za Citroen automobile

Samo za Vas na teritoriji Crne Gore

 

ODLIČNE CIJENE SA ISPORUKOM SVAKOG UTORKA

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€ BESPLATNA DOSTAVA

 

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA

 

SPECIJALNI POPUSTI

ZA PRODAVNICE I SERVISE

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€

BESPLATNA DOSTAVA

BMW 3 Series Touring