UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

Dacia – zamenski auto delovi za vaš automobil

Dacia – zamenski auto delovi za vaš automobil

DACIA

Dacia – zamenski auto delovi za vaš automobil


Najpovoljnije cene za rezervne delove vašeg Dacia automobila. Veliki izbor, laka i jednostavna kupovina.


Dacia – marka grupe RENO


Rumunski proizvođač automobila Dacia postoji od 1966. godine. Od septembra 1999. godine postaje deo RENO grupe.


Dacia modeli su pristupačni i izuzetno praktični kako za gradsku, tako i za duže vožnje. Poseduju prostrane kabine koje daju komfor i osećaj udobnosti.


Gama Logan je namenjena za međunarodno tržište i odlikuje je visok stepen pouzdanosti i trajnosti. Lako se prilagođava različitim vremenskim uslovima, kao i tipovima podloga. RENOova tehnologija donosi fantastične performanse motora koji omogućavaju potpuno uživanje u vožnji, bez obzira na spoljašnje uslove.


Dacia insistira na sigurnosti kao prioritetu u proizvodnji i održavanju njenih vozila. Iz tog razloga, cela gama vozila Dacia koristi efikasna rešenja koja osiguravaju sigurnu zaštitu. Vozila su opremljena ABS i AFU sistemima i omogućavaju smanjenje zaustavnog puta i veliku stabilnost pri kočenju u krivinama. Takođe svi putnički automobili Dacia poseduju sistem za kontrolu pritiska u gumama, kao i indikator promene brzine.

 

Rezervni auto delovi za sva Dacia vozila


Modeli koji se danas proizvode su Dacia Logan, Dacia Sandero, Dacia Duster, Dacija Lodgi, Dacija Dokker. U našem asortimanu možete kupiti rezervne delove kako za ove modele, tako i za neke modele starije proizvodnje. Pronađite rezervni deo koji vam je potreban u našoj online prodavnici, brzo i lako, klikom na model vašeg Dacia automobila.

Dacia – zamenski auto delovi za vaš automobil

Samo za Vas na teritoriji Crne Gore

 

ODLIČNE CIJENE SA ISPORUKOM SVAKOG PONEĐELJKA

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€ BESPLATNA DOSTAVA

 

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA

 

SPECIJALNI POPUSTI

ZA PRODAVNICE I SERVISE

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€

BESPLATNA DOSTAVA

BMW 3 Series Touring