UNESITE PODATKE AUTOMOBILA:

Dodge – zamenski delovi za automobile

Dodge – zamenski delovi za automobile

DODGE

Dodge – zamenski delovi za automobile


Povoljni rezervni delovi za sve modele Dodge automobila u našoj online prodavnici. Širok asortiman delova, laka i brza kupovina.


Dodge – o kompaniji


Američki proizvođač automobila, kamionete, minivenova i terenskih automobila Dodge predstavlja robnu marku Krajsler Grupe.


Kompaniju Dodge su osnovala braća Horas Eldžin Dodž i Džon Frensis Dodž i to davne 1900. godine pod nazivom Dodge Brothers Company. Prvobitno je kompanija proizvodila bicikle i delove za oldtajmere. U roku od dve godine, nakon selidbe u Detroit, postali su glavni snabdevači osovina, motora, menjača i drugih auto delova.


Proizvodnjom automobila su počeli da se bave 1914. godine kada su proizveli svoj prvi automobil, četvorocilindrični Dodge model 30 na elektronsko paljenje. Nakon samo dve godine bili su na drugom mestu po prodaju u SAD.


Nakon iznenadne smrti braće Dodž, kompanija zapada u krizu i već 1925. godine potpada pod vlasništvo firme Dillion, Read & Company, koja je 1928. godine prodaje Krajsler Grupi.


Od 2014. godine kompanija Dodge je u sastavu kompanije Fijat Krajsler.


Dodge modeli i delovi


Među najpopularnijim Dodge modelima je terenac Dodge Journey nastao 2008. godine. U našoj ponudi imamo veliki broj rezervnih delova za ovaj, ali i druge Dodge modele automobila.

Dodge – zamenski delovi za automobile

Samo za Vas na teritoriji Crne Gore

 

ODLIČNE CIJENE SA ISPORUKOM SVAKOG PONEĐELJKA

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€ BESPLATNA DOSTAVA

 

NA LAGERU PREKO 100.000 ARTIKALA

 

SPECIJALNI POPUSTI

ZA PRODAVNICE I SERVISE

 

ZA PORUDŽBINE PREKO 20€

BESPLATNA DOSTAVA

BMW 3 Series Touring